Loading Laddar...
 

Köpvillkor

Följande villkor gäller för Rhodins Trafikskolas försäljning i Sverige över Internet till konsument.

Köpvillkor

Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida. Betalning görs i samband med beställningen och med kontokort. Kontokort innebär att du betalar din order direkt via kontokort (Visa eller Mastercard). Vi samarbetar med DIBS Payment Services. När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig. För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.

Priser

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen. 

Böckerna i startpaketen hämtas på Rhodins Trafikskola i Kristianstad.

Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser. Vi förbehåller oss också rätten att ändra priser och sortiment utan särskilda notiser om detta.

Ångerrätt/retur

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från att du mottagit ditt bokpaket eller, om du beställt en tjänst, ångra ditt köp inom 14 dagar från det att avtalet ingicks. För att utnyttja din ångerrätt måste du alltid senast inom 14 dagar från det att du tog emot varan eller ingick avtalet om tjänsten meddela Rhodins Trafikskola  att du vill utnyttja din ångerrätt. Gör du inte detta har du inte längre rätt att ångra ditt köp.

Observera att ångerrätten inte gäller en tjänst om fullgörandet har påbörjats, till exempel om du har öppnat och godkänt villkoren i elevcentralens profil.

Kostnaden för retur av beställd vara bekostas av dig. Varan/varorna ska returneras till adressen

Östra Boulevarden 62C 291 31  KRISTIANSTAD.

Vid retur/ångerköp krävs följesedel, kvitto eller ordernummer.

Retur får inte ske mot postförskott.

Din retur återbetalas med samma betalningsmetod som vid köp. Detta innebär att vi sätter tillbaka köpesumman på samma kort som du använde vid köpet inom 30 dagar från det att vi mottagit din retur alternativt, om det gäller köp av tjänst, ditt meddelande om att avtalet frånträtts.

Avbeställning

Du har du möjlighet att avbeställa hela eller viss del av beställning av varor genom att kontakta oss per telefon.