Loading Laddar...
 
X

Köpa körkortstest

Välj vilken utbildning som du vill göra körkortstester till.

Utbildning:


Villkor:


Antal personer


X

Vänligen välj villkor för utbildningen

Antal personer

Paket Bil

I paketet ingår:

Grundavgift: Nya och prisbelönta utbildningsplattformen från STR, lärobok riskettutbildning, tillgång till elevcentralen där du kan boka/avboka lektioner och göra obegränsat antal teoritester och hjälp med teoriutbildningen då du sitter på skolan och pluggar.

Riskutbildning1: Del 1 ger dig kunskap om och insikt i hur alkohol, andra droger och trötthet samt andra beteenden och faktorer kan påverka körförmågan. Under utbildningen får du delta i diskussioner om vilka konsekvenserna kan bli, vad som ökar riskerna och hur de kan undvikas.

Riskutbildning2: Del 2 gör dig medveten om de risker som finns med att köra på exempelvis halt underlag. Du får prova på att köra i olika situationer och hastigheter och upptäcka både dina egna och fordonets begränsningar. Genom utbildningen får du uppleva hur olycksrisken har samband med hastigheten och väglaget. Det ger dig kunskap om vanliga olyckssituationer och insikt i möjligheterna att undvika riskerna samt hastighetens och skyddsutrustningens betydelse vid trafikolyckor. Syftet är att du ska lära dig hur du undviker att hamna i svåra situationer och att du ska förstå hur till exempel hastigheten påverkar dina möjligheter att klara svårigheter. Del 2 genomförs på en trafikövningsplats (det som ofta kallas för halkbana). Du ska vara i slutskedet av din förarutbildning när du gör del 2. Det beror på att det ställs höga krav när det gäller bland annat bedömning, värdering och förståelse av olika trafiksituationer. Dessutom måste du kunna manövrera bilen på ett säkert sätt. Ta med dig giltig legitimation till riskutbildningen.

Körlektioner: 5 körlektioner a´40 minuter.

Artiklar

1 st Inskrivning B 1900 SEK
1 st Risketta 800 SEK
1 st 5:an Bil 2600 SEK
1 st Halkkörning Olofström 2200 SEK

PRIS: 7500 SEK
ANTAL:
Lägg i kundvagn