Loading Laddar...
 
X

Köpa körkortstest

Välj vilken utbildning som du vill göra körkortstester till.

Utbildning:


Villkor:


Antal personer


X

Vänligen välj villkor för utbildningen

Antal personer

Stora MC

I paketet ingår:

Grundavgift: Bokpaket Du och jag i trafiken,  tillgång till elevcentralen där du kan boka/avboka lektioner och göra obegränsat antal teoritester och hjälp med teoriutbildningen då du sitter på skolan och pluggar.

Riskutbildning1: lyfter fram risker som är speciella för motorcyklister och ger teoretisk kunskap om beteenden som är riskfyllda. Utbildningen ger dig kunskap och insikt om problemen med alkohol, andra droger och trötthet i samband med körning och en rad andra säkerhetsfrågor.

 I del 1 ingår även utbildning om till exempel olika typer av skyddsutrustning, däck, bromsar, olika väglag med mera.

Under utbildningen får du delta i diskussioner om vilka konsekvenserna kan bli av riskerna, vad som ökar dem och hur de kan undvikas.

Riskutbildning2: är mer praktiskt inriktad. Den gör dig medveten om riskerna med motorcykelkörning, om vanliga olyckssituationer och farliga beteenden. Du får prova på att köra i olika situationer och hastigheter och upptäcka både dina egna och motorcykelns begränsningar. Genom utbildningen får du uppleva hur olycksrisken har samband med hastigheten och förarbeteende. Det ger dig kunskap om vanliga olyckssituationer och insikt i möjligheterna att undvika riskerna samt hastighetens och skyddsutrustningens betydelse vid trafikolyckor. Vår riskutbildning sker på egen specialbyggd bana med hög säkerhet..

Syftet är att du ska lära dig hur du undviker att hamna i svåra situationer och att du ska förstå hur till exempel hastigheten påverkar dina möjligheter att klara svårigheter.

Du ska vara i slutskedet av din förarutbildning när du gör del 2. Det beror på att det ställs höga krav när det gäller bland annat bedömning, värdering och förståelse av olika trafiksituationer. Dessutom måste du kunna manövrera motorcykeln på ett säkert sätt.

Körlektioner: 5 körlektioner a´60 minuter

Artiklar

1 st Inskrivning A 1600 SEK
1 st 5:an MC 4800 SEK
1 st Risketta MC 800 SEK
1 st Risktvå Mc 3500 SEK

PRIS: 10700 SEK
ANTAL:
Lägg i kundvagn